Prekidači, tasteri i utičnice

Opremi svoj dom sa brojnim prekidačima, tasterima i utičnicama i obezbedi efikasno osvetljenje i električan rad svih tvojih aparata, istovremeno jedinstvenu sliku kompletne elektro opreme u kući ili stanu. Biraj među omiljenim prekidačima, tasterima i utičnicama neki od prekidača sa jednim, dva ili tri tastera, a možeš da se odlučiš među termostatičkim prekidačima, prekidačima na dodir, pa među klasičnim, sigurnosnim ili LED utičnicama. Sve češće se na tržištu nude utičnice za komunikaciju i prenos podataka i energetske stanice, koje pružaju naknadnu ugradnju i spoljašnje uređenje. Ukoliko više voliš moderne dizajne, savremene smernice elektro opreme diktiraju svetla na dodir.

Prekidači, tasteri i utičnice mogu da budu celoviti, integrisani u domaćinstvo. Ukoliko više voliš klasiku, izaberi tastere, prekidače i utičnice koji su vanvremenski i jednostavni u svima dobro poznatoj beloj boji. Ukoliko su ti bliže nove dizajnerske linije, bolji izbor su ti tamniji, asimetrični, okrugli ili mekani, zaobljenih linija prekidači, tasteri i utičnice, odnosno njihovi oblici ukrasnih ramova. Među ljubiteljima estetike i modernog postaju sve popularnije toplo sive, braon i druge nijanse tamnijih boja. Takođe, modernije smernice prate napredak tehnologije, pa zato omogućavaju glatkoću dodira i izuzetnu udobnost i prijatnost za oči. Sa svojom elegancijom i atraktivnošću pored neophodnog prisustva i praktičnosti u kući ili stanu, obezbeđuju i predstavljaju dekoraciju.

Ako sve gore navedeno nije dovoljno za najzahtevnije ljubitelje najnovije tehnologije u ponudi su prekidači, utičnice i tasteri koji detektuju i reaguju na pokret. Ovim se postiže automatski bolja sigurnost i jednostavnija orijentacija u mraku. Neki prodavci obezbeđuju proizvode koji se aktiviraju jednostavnim približavanjem na razdaljinu od pet centimetara. Svemu tome može da se doda LED lampa, koja će se tako uklopiti tako što detektuje direktno kretanje. U sveobuhvatnoj tržišnoj ponudi možeš da pronađeš i sve neophodnije USB utičnice, kojima se često dodaje punjenje za bluetooth uređaje.

više
Saveti 0
685 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.