Električni produžni kablovi i razdelnici

Da li si upravo počeo sa sprovođenjem i organizacijom produžnih električnih kablova u svom domu? Na stranicama Idealno.rs možeš da pronađeš sve električne kablove i žice, a možeš da biraš između raznih električnih produžnih kablova i razdelnika. Pogledaj novu pripremljenu ponudu raznih proizvođača i prodavnica, i izaberi produžne kablove ili razdelnike, koji će najbolje doprineti prijatnom osvetljenju tvog doma, i svim aparatima i uređajima omogućiti odgovarajuće neprekidno napajanje električnom energijom.

Prilikom biranja električnih produžnih kablova i razdelnika, izaberi one koji su najsvestraniji i najpraktičniji, jer ćeš sa njima biti u mogućnosti da napajaš više električnih uređaja na jednom mestu. Posebno korisni za putovanja ili izlete će biti oni koji će obavljati svoj posao što je moguće efikasnije, pa zato nabavi takve produžne kablove i razdelnike koji su dovoljno dugački i mogu da se prilagode brojnim, različitim situacijama. Među kriterijumima za izbor najboljeg električnog produžnog kabla ili razdelnika su prekidač i broj mesta za uključivanje uređaja. Što više utičnica ima produžni kabl ili razdelnik, to više uređaja možeš istovremeno da uključiš i koristiš.

Pre konačnog izbora produžnog kabla i razdelnika, između različitih vrsta izaberi one koji će ti pružiti široku upotrebu, adekvatnu instalaciju kao i one koji će pratiti najviše standarde kvaliteta. Prednost svakako predstavljaju oni kablovi i razdelnici koji imaju prekidač, kao i oni koji sadrže i dodatnu prenaponsku zaštitu. To znači da omogućavaju zaštitu od udara groma i protiv naglog skoka napona struje. Neki proizvođači električnih produžnih kablova i razdelnika idu u korak sa naprednom tehnologijom, pa pružaju još veću bezbednost tako, što imaju signalno svetlo koje ukazuje na ispravan rad prenaponske zaštite.

više
Saveti 0
483 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.