Supermarket

Izbor gramofona danas

22.12.2014. 14.28.00

Pre kaseta, CD-a, iPod-a i ostale napredne opreme za reprodukciju pesama bile su popularne gramofonske ploče, koje su se pojavile u ranim godinama 20. veka, a bile su u upotrebi gotovo ceo vek. Gramofoni su u upotrebi i danas, nešto manje za slušanje gramofonskih ploča, više ih upotrebljavaju DJ-evi.

image

Ako ste pronašli stare gramofonske ploče i želeli biste da ih slušate, trebaće vam gramofon na kome ćete moći ponovo da ih slušate. Među najpopularnije se ubrajaju Sony i Hyundai gramofoni. Uprkos činjenici da su gramofonske ploče davno zaboravljene i zamenjene novijom tehnologijom, još uvek postoje ljubitelji bogatog zvuka nastalog na gramofonu.

Za gramofon koji će sam menjati ploče i dati dobar kvalitet muzike moraćete da izdvojite nešto više novca. Za najjeftiniji gramofon moraćete izdvojiti nekoliko stotina evra.

Danas su gramofoni mnogo moderniji od onih pre nekoliko desetina godina, tako da danas imaju ulaze na koje možete da uključite radio ili USB portove, a možete i da, kroz nekoliko jednostavnih koraka, klasične pesme pretvorite u mp3 zapis. Sony gramofon može da se pohvali izvrsnim kvalitetom, automatskim radom i zaštitom od ogrebotina.

Sony gramofon je dostupan u raznim modelima, a većina njih može da se pohvali poklopcem koji štiti iglu od prašine i oštećenja, kao i kvalitetnom zaštitom prilikom transporta. Gramofoni danas imaju vrlo moderan i elegantan izgled, veliki broj obrtaja u minuti i mnoge druge vrlo korisne karakteristike. Postolje na kome se okreće ploča može biti u raznim veličinama i bojama, a takođe može biti i od raznih materijala, drveta ili metala.

Hyundai gramofon nudi modele čije je telo napravljeno od drveta i možemo da kažemo da neguju tradicionalan izgled starih gramofona. Iako mu je izgled tradicionalan, neće razočarati svojim tehničkim komponentama. Hyundai ima gramofon ili CD plejer. A gramofoni koji su namenjeni DJ-evima koriste hi-fi opremu koja je najnaprednija i ima razne funkcije.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka