Zaštitna obuća

(5558 proizvoda)

Ako uvek vodiš računa o bezbednosti i zaštiti prilikom obavljanja zadataka sa tvoje liste, a već imaš zaštitnu odeću, proveri da li u skladu s tim imaš i odgovarajuću zaštitnu obuću. Naime, kako su ti za rad potrebne ruke, maska, lice, glava i celo telo, tako je i nogama potrebna udobnost, a istovremeno zaštita i sigurnost od udaraca, posekotina, pada, hemikalija i ostalih opasnosti.

Zaštitna obuća obuhvata plitke radne cipele, kao i duboke ili poluduboke radničke čizme. Njih biraj u zavisnosti od potrebe, vrste rada, namene i udobnosti. Samo uz blagostanje, udobnost i ugođaj možeš da obaviš posao brzo, efikasno i bezbedno. Takođe, veoma pažljivo biraj veličinu, da te premala ili prevelika obuća ne bi ometala prilikom rada. Ako se najbolje osećaš u sandalama, klompama ili papučama, onda kao zaštitnu obuću izaberi poslednje, ali imaj na umu da su protiv najjačih udaraca, pada i drugih opasnosti, spoljnih uticaja možeš da se zaštitiš samo dubljom i masivnijom obućom.

Sa zaštitnom obućom i ostalim dodacima za nju možeš da postigneš najbolju kombinaciju bezbednosti i udobnosti prilikom rada. U pomenute dodatke spadaju ulošci, kao i uvek potrebne čarape, pertle, rajsferšlusi, kramponi, kao i predmeti za čistoću i higijenu.

Zaštiti svoje zdravlje, jer samo to vodi do kvalitetnog i efikasnog rada. Da ispunjenje zadatka ne bi sprečile hemikalije, vatra, preterano visoke ili niske temperature, pada, udaraca i drugog. Kod zaštitne obuće isprati sve savete pažljivo i tačno i precizno uporedi brojne proizvode. Samo na taj način možeš da obavljaš opasne i zahtevne poslove neometano i potpuno bez straha.

Prikaži više
5558 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka