Lopatice

(587 proizvoda)

Da li je u tvojoj kući došlo vreme za ponovno krečenje? Ili se učiš zidarskim i molerskim poslovima? Kako god bilo, znaš da su krečenje i farbanje, kao i dozidavanje jedan od najčešćih poslova za održavanje lepe i uredne kuće. Ako si već izabrao boje, nijanse i četke, razmisli, da li ti za efikasno, brzo i zabavno farbanje, kao i zidanje ili dozidavanje, treba špakla (lopatica). Ukoliko je odgovor potvrdan, brzo proveri, šta smo ti pripremili u novoj ponudina najvećem internet portalu za upoređivanje idealno.rs. Tu ćeš pronaći veliki broj proizvođača, prodavaca i posrednika i priznatih brendova alata, uređaja za kuću i baštu, uključujući tu i pomenute lopatice.

Pod pomenutom kategorijom zidarskih lopatica možeš da pronađeš i dobro poznate ravnalice i zidarske mistrije, pri čemu je za donošenje odluke o kupovini od velikog značaja dužina, širina i visina, kao i ergonomski dizajn, prilagođena i dobro oblikovana ručka. Samo na taj način ćeš raditi brzo, efikasno i bez napora, a istovremeno nećeš otežavati i bespotrebno se zaustavljati. Iste parametre uzmi u obzir i kada se odlučiš za pomenuto uređenje fasade. U te svrhe se koristi i veća špakla pod nazivom fasadna špakla. Obično su metalne, ali materijal možeš da prilagodiš svojim potrebama, željama, prethodnim znanjem ili fizičkom kondicijom.

Inače kao i sa ostalim alatom za kuće i bašte, i ovde se prilagođavaš nameni i vrsti upotrebe. Imaj na umu da lopatice (špakle) mogu da budu u raznim oblicima, pa je zbog svoje fleksibilnosti prilagodljiva za različite radove. Tako se na primer, za fuge upotrebljava špakla užim srednjim delom, za još veću preciznost i oštrinu se koriste zidarske mistrije, moderna tržišna ponuda donosi i ugaone špakle, zidarske mistrije sa širokim krajem, pa špakle za gips i tako dalje.

Prikaži više
587 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka