Dušeci

(1287 proizvoda)

Dušeci su najvažniji deo sobe i dobrog sna, pa je potrebno pažljivo i promišljeno birati novi dušek. Da bi san bio udoban, kvalitetan i stabilan, obezbedi sebi i svojim najbližima vrhunski dušek po najpovoljnijoj ceni. Da taj izbor ne bi bio previše težak, pregledaj stranice idealno.rs i vidi šta nude brojni srpski i strani proizvođači i prodavnice.

Možeš da biraš među različitim nivoima udobnosti, a dušek prilagodi svom telu i izaberi mekani, srednje tvrdi ili tvrdi dušek. Trenutno na tržištu možeš da izabereš neki od klasičnih dušeka, kao i one sa savremenim metodama suspenzije. Među kategorija dušeka postoje oni sa oprugama, dušeci od pene ili kombinovani.

Kada je dušek u pitanju pažnju treba usmeriti na gore navedenu suspenziju, koja osigurava optimalnu potporu za telo. To je od najveće važnosti, a sve više je poželjno da ima memorijsku penu koja održava odgovarajuću temperaturu ležaja i dobro se prilagođava specifičnom obliku tvog tela. Naravno, prednost imaju dušeci napravljeni od najboljih materijala i vlakana koja sprečavaju zagrevanje tela i znojenje tokom noći.

Biraj među različitim dimenzijama dušeka i prilagodi ga raspoloživom prostoru. Jer najudobniji i najpraktičniji su visoki dušeci, naročito onima sa poteškoćama prilikom ustajanja iz kreveta. Čak i ako imaš problema sa disanjem ti ili tvoji bližnji, nabavi dušek sa raznovrsnim presvlakama koje povećavaju protok vazduha, a time se smanjuju napadi alergije i olakšava disanje.

Prikaži više
1287 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka