Pribor za jelo

Da li si u fazi preseljenja ili si počeo/la sa kompletnim renoviranjem kuhinjskog kutka u svom domu? Ukoliko je bar jedan odgovor potvrdan, onda sigurno na svom spisku zadataka imaš i kupovinu nove kuhinjske opreme, među kojom je svakako i neophodan pribor za jelo. Da ne bi gubio vreme za šetanje po tržnim centrima, pre kupovine novog pribora za jelo pregledaj i izaberi kod nas i to iz sopstvene fotelje. Na portalu Idealno.rs ćeš potpuno pregledno i na jednostavan način sa samo nekoliko klikova, prošetati po policama prodavnica, a umesto etiketa, klikom na svaki proizvod možeš da pročitaš sve tehničke karakteristike.

Kod pribora za jelo nikada ne žuri sa konačnom odlukom o kupovini, već prvo pažljivo pregledaj ponudu različitih proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika. Uporedi njihove komplete, broj elemenata pribora za jelo, koji nude, a nemoj da ignorišeš ni kvalitet materijala od kojeg su napravljeni noževi, viljuške, kašike i kašičice. Set pribora za jelo možeš, pored praktičnosti i svestranosti upotrebe da biraš i na osnovu dizajnerskih oblika i linija. Možeš da biraš između klasičnih, minimalističkih, odnosno vanvremenskih linija ili suprotno tome, oštrih, ne standardnih oblika pribora za jelo. Moderna i sveobuhvatna ponuda omogućava različite boje i nijanse, kao i sve veći izbor različitih materijala od kojih su napravljeni. Među najkvalitetnijim i najčvršćim je svakako nerđajući čelik, a bez obzira na vrstu materijala, izuzetno je važno uzeti u obzir čišćenje i održavanje pribora za jelo. Ukoliko vodiš računa o besprekornoj čistoći uz pomoć mašine, proveri oznake o mogućnosti pranja pribora za jelo u sudomašini.

Pre konačnog čina na blagajni, pored svih pomenutih parametara za pametnu i ne prenagljenu kupovinu, pregledaj i razmotri dimenzije, odnosno veličinu kašika, viljuški, noževa, kao i kafenih kašičica. Ukoliko za tvojim trpezarijskim stolom sede mladi i deca, pribor za jelo prilagodi i njihovim potrebama.

više
Saveti 0
202 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.