Dvosedi / trosedi

(1256 proizvoda)

U dnevnom boravku provodimo mnogo slobodnog vremena, tako da je nameštaj u njemu vrlo važan. Da bismo se osećali opušteno, udobno i zadovoljno, dnevnu sobu treba prilagoditi svojim potrebama, veličini prostora koji imaš na raspolaganju, ali pre svega ličnom ukusu i stilu. Zaista poslednje je ono što atmosferi u kući ili stanu stavlja točku na i.

Važan deo dnevne sobe čine dvosed i trosed. Na njima želiš da sediš opušteno, provodiš prijatno vreme sa onima koje najviše voliš, ili da omogućiš gostima mesto gde će se osećati kao kod kuće.

Ako u dnevnom boravku imaš dovoljno prostora, možeš izabrati veliki dvosed i trosed, a u slučaju da je središnji deo tvog stana ili kuće manji, ograničen si sa veličinom dvoseda i troseda. Dakle, na prvom mestu obrati pažnju na veličinu i dimenzije, a zatim prilagodi novi nameštaj svom ukusu i stilu nameštaja koji već imaš. Na taj način ćeš obezbediti usklađenost i udobnost.

Možeš da biraš među raznim vrstama materijala. Ako ti po stanu trče deca, onda je kožni dvosed i trosed malo bolji izbor, jer se kod prosipanja ili flekanja lakše čiste i to najčešće samo upotrebom krpe. Takođe, teže se cepa i uništava. Ipak protiv habanja nešto bolji izbor za dvosed i trosed su oni napravljeni od tkanine. Takođe, kod preuređenja dnevne sobe lakše kombinuješ sa bojama i nijansama i lakše ćeš ih osvežiti u slučaju da ti trebaju nove presvlake.

Ako želiš da uštediš na prostoru u kući ili stanu, ili nemaš dodatnu sobu u kojoj će spavati tvoji gosti ili prijatelji i kolege tvoje dece, izaberi one koji imaju mogućnost izvlačenja u funkcionalni ležaj.

Prikaži više
1256 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka