Dečije stolice i vreće za sedenje

(327 proizvoda)

Kako bi dečije sobe bile pažljivo uređene za bezbrižno igranje, stvaranje i učenje tvog deteta, osim stolova, ormara i fioka, dodatnu udobnost treba da osiguraš i biranjem dečijih stolica i vreća za sedenje. Izaberi njima odgovarajuće dečije stolice i vreće za sedenje.

Među dečijim stolicama i vrećama za sedenje izaberi one koje najviše odgovaraju tvom detetu. Prilagođavanjem izbora stolice njihovom uzrastu ćeš obezbediti kvalitetno, dobro i uspravno držanje. Zbog zahtevnih školskih obaveza učenici danas provode mnogo vremena sedeći za stolovima, pa je pravi izbor dečije stolice zbog toga još važniji. Stolice sa jastukom, sa ili bez fiksnih točkića, sa ili bez ručnih naslona su neke od odluka pri čijem donošenju je važno da se posavetuješ sa učenicima i učenicama, kako bi novu akviziciju veselo koristili.

Dečija stolica je inače klasifikovana kao tabure, koji je izuzetno popularan zbog raznih oblika, od okruglog ili ovalnog oblika do kocke ili kvadrata. Poznati su i po šarenim bojama, pa deca i tinejdžeri uživaju družeći se uz crveni, zeleni, plavi ili žuti tabure. Za decu, vreće za sedenje koje su prilagođene njihovom uzrastu postaju sve atraktivnije i poželjnije. Na primer, nakon mnogo sati sedenja za stolom vole da sednu u vreću za sedenje, čime oštro, ukočeno držanje menjaju za više opuštenu i udobniju atmosferu.

Između raznih dečjih stolica i vreća za sedenje izaberi one napravljene od što kvalitetnijeg materijala. Naime: samo na taj način možeš da se zaštitiš od nepotrebnih ogrebotina, fleka ili posekotina. Ako se odlučiš za kožu, održavaćeš je lako, brisanjem kuhinjskom krpom ili peškirom, ali postoji veći rizik od oštećenja i ogrebotina. Nasuprot tome, vreće za sedenje, taburei i druge stolice napravljene od tkanine su manje osetljive na ogrebotine ali je njihovo pranje otežano. Ipak, nedostatke možeš nadomestiti raznim zakrpama.

Prikaži više
327 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka