Supermarket

Cilindri

Da li se u narednim danima ili nedeljama spremaš za krečenje prostorija, preuređenje i osvežavanje kuće, stana ili njihove okoline? Verovatno već znaš da je farbanje i krečenje jedan od najčešćih poslova u kući za održavanje lepog i urednog doma. Ako već imaš izabrane boje i nijanse, kao i četke i kofe, zaštitne folije, proveri da li ti je potreban i novi valjak, sa kojim će ti farbanje i/ili krečenje biti efikasnije, brže i zabavnije, a istovremeno ćeš zbog njegove praktičnosti izbeći i kapanje velike količine boje.

Valjci su kao i četke za svestranu upotrebu. Zbog svoje raznolikosti može da se koristi na svakom koraku, a za adekvatno i odgovarajuće krečenje i farbanje će ti trebati i odgovarajući i pogodan oblik valjka, jer tu važnu ulogu igra i veličina, odnosno površina valjka. Naime, za brzo krečenje većih površina su pogodniji malo veći valjci, a ta preciznije obavljanje posla je pogodniji onaj manji valjak. Osim toga, uzimajući u obzir njegovu praktičnost upotrebe (za kućnu i/ili profesionalnu upotrebu), otpornost na različite otopine, lakove, teške, odnosno agresivne hemikalije i slično. Takođe debljina i težina, odnosno lakoća valjka igra važnu ulogu prilikom izbora pravog. Jedino tako će rad biti brži, efikasniji i lakši, a zadaci će se lakše završavati ako valjci imaju ergonomski oblikovanu ručku, jer pored stabilnosti i ne klizanja one omogućavaju i veću udobnost pri radu.

Krečenje može da bude vrlo zabavan posao kojim može da se bavi cela porodica. A da bi ta vrsta posla obezbedila i užitak, udobnost i zabavu, sebi i svom majstoru, odnosno majstorici obezbedi kako one male, tako i one velike četke i/ili valjke, sa kojima će prostorije brzo dobiti nove, sveže boje. Po završetku zabave sa krečenjem, valjcima je neophodno obezbediti odgovarajuću čistoću i održavanje. Jedan savet: pre ispiranja valjka, zaštiti ga preko noći tako što ćeš ga umotati u alu foliju.

više
477 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka