Čišćenje bazena

(100 proizvoda)

Da bi kupanje u bazenu bilo prijatno kao i besprekorno čisto, treba konstantno voditi brigu o čišćenju. Zato nabavi specijalizovanu opremu i započni već u proleće sa čišćenjem bazena, tako da je spreman za nezaboravno iskustvo u letnjim mesecima u tvom dvorištu ili ćeš sa njom redovno održavati čistoću, tako da zaustaviš bakterije da pronađi svoj novi dom.

Prilikom čišćenja bazena sigurno će ti dobro doći usisivač za bazen koji čisti dno i zidove, dok istovremeno izbacuješ prljavštinu iz vode koja cirkuliše kroz ugrađeni filter. Prilikom biranja usisivača izaberi onaj koji je dovoljno jak, tako da ima dovoljno kapaciteta za usisavanje. Inače se može dogoditi da posao ne bude obavljen dobro, pa će bakterije i dalje naseljavati tvoj bazen i na taj način sprečiti bezbrižno zabavljanje u vodi. Takođe, usisivač za čišćenje bazena izaberi na osnovu snage motora, dužine kabla za napajanje, gde prednost imaju oni usisivači koji su pogodni i prilagođeni različitim oblicima bazena, kao i različitim materijalima (folija, keramika, poliester, beton, itd.) Takođe, mogućnost sklapanja usisivača možeš lako da proveriš prilikom kupovine. Obrati pažnju i na kapacitet filtriranja, protok pumpe, na dužinu programiranja rada, a prednost svakako predstavlja i daljinski upravljač sa senzorom pokreta. On ti omogućava jednostavno ručno upravljanje usisivačem, pa čišćenje bazena postaje jednostavnije i zabavnije.

Za čišćenje bazena možeš da koristiš i set za čišćenje, četku sa kojom možeš da ukloniš najtvrdokorniju prljavštinu, sa odgovarajućim sredstvom za čišćenje možeš da uništiš čak i najotpornije bakterije, a sa dodacima možeš da dohvatiš i ono što ranije nisi mogao da očistiš. Isto tako, postoji širok raspon proizvoda i mešavina za uklanjanje kamenca i organske nečistoće, koja se nalazi na ivicama bazena i koja se akumulira tokom sezone kupanja.

Prikaži više
100 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka