Potraži među prikazanim proizvodima

Daljinomeri

(88 proizvoda)

Da li ti je važna preciznost i besprekorna uređenost? Ukoliko želiš da se zaštitiš od raznih grešaka, koristi najpogodniji daljinomer i na taj način obezbedi pravilno postavljanje tvog unutrašnjeg i/ili spoljašnjeg nameštaja.

Među daljinomerima se mogu naći i sve prisutniji ultrazvučni, koji su pogodni za merenje na nedostupnim površinama, kao i oni za određene vrste objekata. Njihova upotreba je uglavnom prilično jednostavna: obično se željena površina za merenje meri laserskim kolom, a zatim se pritisne dugme da bi se pravilno kompletiralo. Druga vrsta daljinomera je laserski, koji (obično) sadrži priloženu ciljnu tablu za rad, odnosno merenje, pa se ono odvija bez kontakta: laserski ili mehanički. Prilikom izbora i kupovine daljinomera (bilo ultrazvučnih ili laserskih) obrati pažnju na merni opseg, istovremeno uzimajući u obzir i tačnost merenja.

Kada kupuješ odgovarajući daljinomer između ostalog, proveri kakva je oprema priložena uz njega, odnosno zagarantovana. Neki proizvođači, prodavci i trgovački posrednici u opremu računaju samo pružajući sistem, funkciju tajmera, referentni režim, preglednu navigaciju kroz sistem menija, čuvanje izmerenih podataka, izračunavanje površine i zapremine, funkcije sabiranja i oduzimanja, pa uzimanje u obzir i balansiranje sobne temperature i proračun zapremine.

Pre nego što obaviš kupovinu na blagajni, sa samo nekoliko klikova na našem portalu Idealno.rs pregledaj i uporedi najveću ponudu daljinomera. Uzmi u obzir najviše standarde, napredne moderne tehnologije, priloženu opremu i to po razumnoj ceni. Pri adaptaciji kuće ili stana, prilikom selidbe ili prvog useljenja ili prilikom opremanja spoljašnje okoline kuće, u zgradi, bašti, na terasi ili verandi tačno izmeri razdaljine i obezbedi najekonomičniji i najprimereniji raspored komada nameštaja i ostalih baštenskih elemenata.

Prikaži više
88 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka