Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Širina (cm)

MIN MAX

Boja

Baštenski roštilj (kamin)

(8 proizvoda)

Ako imaš dovoljno prostora u bašti i obožavaš jela sa roštilja, baštenski roštilj ili kamin je pravo rešenje za tebe. Ako ga staviš na pažljivo izabrano mesto, pobrineš se za dobru ugradnju i lepo ga ofarbaš ili na drugi način ukrasiš, tvoj baštenski roštilj može čak da postane i vrlo dekorativan element u tvojoj bašti. A šta može da bude bolje od ukusnog jela sa roštilja u letnje poslepodne u društvu dobrih prijatelja?

Kod ljubitelja roštilja zidani baštenski roštilji su na prvom mestu. Njihova prednost je u tome što su uvek spremni za korišćenje, ali i činjenica da ih vlasnici lako konfigurišu sami. Na tržištu možeš izabrati montažne baštenske roštilje i kamine, koji su već u potpunosti sastavljeni - samo im postaviš temelje i brzo su montirani. Možeš da bira između različitih peći za spoljašnje roštilje, koje onda ugradiš u kamin. Baštenski roštilj, takođe, može da bude u potpunosti tvoj projekt. Dakle, možeš da biraš da li želiš kamen ili metalne ploče, a dimenzije mogu da budu bilo koje kao i oblik, samo da bude funkcionalan. Međutim, u takvom slučaju je dobro da imaš već neko iskustvo u gradnji kamina.

Većina baštenskih kamina je napravljena od betona ili cigli, za gorivo možeš da koristi ugalj ili drvo. Sa ovom metodom pripreme hrane postižeš pravi ukus roštilja, koji se može postići samo pečenjem na ugalj ili drva. Istina je da ova vrsta roštilja ima i neke nedostatke. Među njima se najviše ističu vreme potrebno za pripremu i zagrijavanje takvog roštilja kao i sama regulacija toplote. I sa čišćenjem pepela imaš malo posla, ali s druge strane, sve se to vrati odličnim ukusom i posebnom atmosferom koju može da dočara samo kamin.

Ako ti već cure bale i sanjaš o postavljanju sopstvenog kamina, pogledaj i uporedi različite ponude na Idealno.rs. Pobrini se da prođeš jeftino i kvalitetno. Prijatno!

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka