Oprema za vinske podrume i vinograde

(189 proizvoda)

Svakom vinaru i vinogradaru je za rad neophodna odgovarajuća oprema. Samo na taj način će sve potrebne poslove obavljati kvalitetno, brzo i jednostavnije nego inače. U opremu za vinske podrume spadaju sve glavne komponente i dodatna oprema, kao i manji dodaci koji zaokružuju celokupnu proizvodnju vina.

Oprema za vinske podrume, između ostalog, uključuje kadu sa poklopcem za lakše zatvaranje, prenos i skladištenje, pa mešalica za vino, police za flaše, grejač za kazan, sisaljka za parafinsko ulje, namenjena za isisavanje plutajućih neželjenih čestica, kao i razne posude za nalivanje. Neki za lakše očitavanje mernih jedinica koriste mernu skalu, namenjenu za domaću, kućnu upotrebu, kao i one za profesionalne vinare i vinogradare. Ako si u potrazi za savršenom opremom za vinske podrume, zbirku zaokruži sa kazanima sa regulacijom, koji su idealan dodatak za punjenje flaša. Posebno se preporučuju i korisni su oni sa automatskim zatvaranjem, jer su pogodni za prelazak s jedne flaše na drugu. Ne zaboravi ni pipetu, sa kojom lako možeš da uzimaš uzorke, a kao šlag na tortu nakon punjenja flaša vinari uglavnom posežu za etiketama, sa kojima označavaju i identifikuju svoje useve.

Oprema za vinske podrume u širokoj ponudi ima i neophodnu opremu za vinogradarstvo, pored gore navedenih dodataka, opreme i detalja, pa vinari mogu lako da biraju među raznim zatvaračima, otvaračima, filterima i slojevima, kao i perače pod pritiskom, fumigatore za lakše održavanje čistoće i higijene podrumskih prostorija, burad, rezervoare, kanistere i balone. Za dobro skladištenje i čuvanje među opremom za vinske podrume su i pampuri i poklopci za flaše.

Znači da u opremi za vinske podrume prilikom biranja i kupovine imaš dosta posla. Spisak potrebne opreme je izuzetno dugačak, ali je jedan od važnih, a da ne bi zaboravio i one manje stvari, pregledaj uporednu kolekciju opreme za vinske podrume na našem internet portalu Idealno.rs. Tu ćeš sigurno pronaći nešto što će učiniti da tvoja proizvodnja vina bude dodatno obogaćena i oživljena.

Prikaži više
189 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka