Poljoprivredna mehanizacija i vinogradarstvo

(645 proizvoda)

Kupuješ opremu za poslove na farmi ili u vinogradu? Izbor odgovarajuće poljoprivredne mehanizacije ili opreme za vinogradarstvo može da bude težak zadatak, jer je ponuda na tržištu ogromna. Da bi sebi olakšao kupovinu, prvo uporedi različite uređaje, brendove i proizvođače, karakteristike različite opreme i cene!

U kategoriji poljoprivredne mehanizacije i opreme za vinogradarstvo možeš da pronađeš najrazličitije kanistere, boce i burad, opremu za podrume i vinograde, kao i traktore i pripadajuću opremu. Među buradima za čuvanje vina i sokova u ponudi su ti plastična ili ona od nerđajućeg čelika, a možeš da izabereš ona ležeća ili vertikalna. Ako tražiš sud za vrenje, posebnu pažnju obrati na nerđajući materijal koji obezbeđuje dugotrajnu upotrebu. Ne zaboravi na kade, posude za kiseljenje, pumpe, sanduke i prateću opremu, a tu su i prese za presovanje voća, koje predstavljaju ključan deo posla u vinogradarstvu. Pogledaj i hidraulične i ručne vinogradarske prese i pritiskalice.

Oprema za podrume i vinograde pokriva i različite slavine , ručne zatvarače, vezice, sumpornu kiselinu, čepove za burad, vinogradske bušilice i druge dodatke. Da bi sebi obezbedio prijatne i jednostavne opravke u vinogradu, proveri i najrazličitije enološke dodatke, dimnjake, motorne prskalice i ostalu opremu.

Među traktorima su ti u ponudi mašine različitih brendova, među kojima su najpoznatiji na primer New Holland, Steyr, Same, Zetor, Branson i drugi. Prilikom izbora je veoma važno da razmisliš o odgovarajućim dimenzijama traktora u zavisnosti od toga za šta ćeš ga koristiti. Važn aje i niska potrošnja goriva, kao i hidraulički način kontrole, koji može da bude elektronski ili ručni. Među dodatnom opremom za traktore možeš da pronađeš hidrauličke ventile, adaptere, akumulatore, osvetljenje, priključke, delove i opremu za sistem za podizanje, kao i dodatne delove za motor, hidrauliku i kabinu.

više
645 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka