Traktori i oprema

Među poljoprivrednom mehanizacijom i vinogradarskom opremom svakako ne smemo da zaboravimo neophodne traktore i njihovu opremu. Sa njima se mnogi zadaci mogu obaviti brže, efikasnije i kvalitetnije nego bez njihove pomoći. Možeš da biraš među raznim poznatim brendovima, ponuđačima i trgovačkim posrednicima, a nabavka traktora i opreme nije samo jednostavan izbor za kupovinu, zato ispoštuj brojne kriterijume, da na kraju kupovine ne bi zažalio ili prenaglio.

kod traktora i opreme na prvom mestu uzmi u obzir svoje potrebe, želje, preference i prethodno znanje. Takođe, veličina i kapacitet traktora predstavljaju važan element, jer su pojedini zahtevniji za upotrebu od drugih. Pored toga, vrsta posla i svrha korišćenja traktora i opreme nisu zanemarljiv faktor. Zato kada kupujete ispoštujte sve gore pomenuto, a obrati pažnju i na godinu proizvodnje. To je od velike važnosti kada kupuješ polovni traktor i opremu, jer u tim slučajevima kriterijumu vrednosti treba da dodaš i broj radnih sati. A bez obzira na prethodnu upotrebu, pre konačnog čina kupovine na kasi, razmotri i proceni snagu traktora i opreme, pa količinu dodatne opreme, kao i to da li koristi pogon na sva četiri točka.

Da ti kupovina traktora i opreme ne bude previše teška odluka nudimo ti neke korisne savete. Pažljivo pregledaj sve njihove tehničke karakteristike, kao što su maksimalna brzina koju razvija, tip traktora, opreme i drugo. Pre svega oprema mora da pažljivo prati sve karakteristike, jer samo tako možeš da izabereš onu opremu, koja će se na adekvatan način uklopiti u tvoj traktor. Samo na taj način traktor i oprema kombinuju snagu za obavljanje svih vinogradarskih, voćarskih i ostalih poljoprivrednih poslova na najvećem nivou.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Ne propusti

1 proizvod
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.