Supermarket

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo

22.12.2014. 12.38.00

Poljoprivredne mašine i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja omogućavaju da gotovo u svim delovima Srbije postoji proizvodnja vina. A bavljenje proizvodnjom vina biće vam puno lakše koriščenjem nekih poljoprivrednih mašina.

image

Poljoprivredne mašine su još potrebnije vinogradarima s velikim vinogradima i ogromnim količinama proizvedenog vina. Takvim vinogradarima će trebati i neke specijalizovane mašine dok će svakom vinogradaru trebati mehanizacija za prskanje loze. Takva prskalica mora biti dovoljno velika, uzmite to u obzir prilikom kupovine. S premalom prskalicom nećete moći da tretirate ceo vinograd pa ćete imati i više posla.

Poljoprivrednu opremu za vinogradarstvo naći ćete u zasebnoj kategoriji na portalu Idealno.rs. Smestili smo tu sve mašine, alate i pribor koji bi vam mogao biti od pomoći za obradu vinograda i drugog poljoprivrednog zemljišta. Najbolji primer za to su i razni modeli freza i mehanizacije za sejanje.

Kod svake poljoprivredne mašine naći ćete priložen opis i tehničke karakteristike. Tako ćete lako stvoriti mišljenje o proizvodu i odlučiti se na kupovinu pravog pre nego odete u pazar.

Svaka freza će imati opis po vrsti, bila poljoprivredna ili snežna freza, i po tehničkim karakteristikama poput vrste motora, proizvođača, itd. Najveća prednost je popis radnji u kojima ćete pronaći odabranu poljoprirednu mašinu i najpovoljniju cenu za nju.

Svaka mašina za sejanje biće opisana s gore navedenim karakteristikama, a možete proveriti i druge karakteristike poput dubine sejanja, kapaciteta, širine linija i načina setve. Mašine za sejanje će, kao i ostali artikli u ponudi, biti predstavljeni s popisom cena za svakog pojedinog prodavca.

Korišćenjem portala Idealno.rs i rubrike poljoprivrednih mašina i vinogradarstva lako ćete i jednostavno doći do svih potrebnih informacija pre konačne odluke o kupovini.

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka