Kanisteri, baloni i burad

(319 proizvoda)

Svaki vinogradar zna šta mu je potrebno pre nego što se lati svojih vinogradskih poslova. Potpuno nezamenljivi kanisteri, baloni i burad služe za čuvanje vina, sokova i ostalih tečnosti, a da bi čuvanje, točenje i sipanje bilo lakše, istovremeno i praktično i lakše za prenošenje, biraj među različitim kanisterima, balonima i buradima.

Prilikom biranja kanistera, balona i burića prvo razmisli o sopstvenim potrebama i preferencama. Dakle, namena i vrsta ovih dodataka igra važnu i glavnu ulogu pri biranju (vinogradarskih) neophodnih »posuda«. Sledeći element po kojem upoređuješ brojne proizvode i prodavce, treba da budu zapremina i dimenzije kanistera, balona i buradi. Prilagodi ih raspoloživom prostoru za čuvanje, kao i skladištenju različitih količina tečnosti.

Među kanisterima su najpopularniji oni od plastike, različitih dimenzija, a obično su napravljeni da olakšaju prenošenje, jer su opremljene idealnom ručkom, a za dodatnu zaštitu na vrhu je PVC čep, obično sa dodatnim sigurnosnim poklopcem. Tu su takođe popularni baloni koji radi lakšeg prenošenja imaju dve ručke sa svake strane, što je i veoma praktično.

Treći u kategoriji kanistera, balona i buradi su namenjeni, pre svega skladištenju i čuvanju tečnosti u vinskim prostorijama i podrumima. Burad su kao i kanisteri i baloni različite zapremine, a omogućavaju lakše točenje zbog svojih karakterističnih slavina za točenje. Imaju jednu prednost burad koja pored donje slavine ima i dodatnu gornju koja služi za jednostavnije čišćenje i održavanje. Prave se od različitih materijala kao što je plastika, metal ili drvo.

Obezbedi za sebe i svoje vino i druge proizvode najbolji kanister, balon ili bure i na taj način omogući lakše i jednostavnije čuvanje točenje i presipanje vina, sirćeta, sokova i ostalih tečnosti.

Prikaži više
319 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka