Kompleti ručnog alata

(830 proizvoda)

Svaka kuća, svaka radionica, baštenska kućica ili garaža za neophodno i pravilno funkcionisanje uređaja, kao i za stabilno i dobro sklapanje nameštaja mora da ima komplet ručnog alata. Samo na taj način ćeš sve popravke izvršavati lakše i efikasnije.

Svaki »kućni majstor za sve« dobro zna da mu u raznim situacijama trebaju klešta, razni ključevi, pa neizbežan čekić, šrafcigeri, makaze i drugo. Da bi za svaku pojedinačnu situaciju i popravku najbrže i najlakše pronašao odgovarajući i najpogodniji alat, preporučljivo je da nabaviš set ručnog alata. Tako ćeš na jednom mestu, u jednoj kutiji skupa imati sve što ti je potrebno za besprekorno funkcionisanje svoje kuće i njene okoline.

Među raznim kompletima ručnog alata, pored ostalog možeš da pronađeš i razne ključeve, pa izmenjiva sečiva, glave za šrafcigere, a neki proizvođači i prodavci ručnog alata u svoje komplete dodaju i razne klinove, kao i druge sitnice, bez kojih određene popravke ne bi bile obavljene u potpunosti.

Prilikom kupovine i izbora kompleta ručnog alata oceni njihov kvalitet, adekvatnu cenu, a obrati pažnju i na svoje potrebe. Razmisli, šta je to što ti je često potrebno u kući ili ga uopšte nemaš. Izaberi kvalitetan, materijal sa dobrim prihvatom, koji će olakšati tvoj rad i obezbediti ti udobnost i zadovoljstvo čak i tokom najtežih radova.

Na portalu Idealno.rs pogledaj široku ponudu kompleta ručnog alata, međusobno ih uporedi po kvalitetu, ceni svim gore pomenutim kriterijumima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom ili lako prenosivim setom ručnog alata, koji će pronaći mesto i u tvom automobilu, kako bi uvek bio dobro pripremljen/a za neočekivane prepreke.

Prikaži više
830 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka