Mase za izravnavanje

Mase za izravnavanje spadaju u jedan od neophodnih materijala za fiksiranje električnih i drugih kablova, kao i raznih cevi, vodova, razvodnih kutija i drugih vrsta masa za izravnavanje, pa su zato uglavnom koriste u građevinarstvu. Poslednji služe za izravnavanje zidova, kamena, kao i podova. Ukratko, masa za izravnavanje je višestruko korisna, zato je veoma pametno imati je u kući. Ukoliko je nemaš, a brzo ti je potrebna, brzo pregledaj veb stranice Idealno.rs. Tu smo za tebe pripremili najveću ponudu za upoređivanje, koja će ti pomoći da doneseš mudru i zadovoljavajuću odluku.

Ipak, pre nego što doneseš konačnu odluku o kupovini, pozabavi se materijalom od kojeg je napravljena masa za izravnavanje. Obično su napravljene na bazi gipsa, koja je vrlo korisna kombinacija i najpogodnija za već pomenuto osiguravanje cevi, popunjavanje, izdubljivanje, ravnanje različitih površina, kao što su plastificirane betonske, od siporeksa, cigle i drugih adekvatnih, suvih i čistih površina. Prednost masa za izravnavanje je u njihovoj višestrukoj nameni i multifunkcionalnosti: veće zadovoljstvo nam donosi, takođe i ako nam zbog velike količine koju smo naručili ostane, i onda je iskoristimo za popunjavanje većih otvora, spojeva, pukotina, kao i udubljenja i neželjenih rupa u zidu, betonu, kamenu ili plafonu. Služi za razne ispravke (na primer fine i grube) maltera i drugog.

Pre konačne kupovine na kasi proveri i tip, namenu mase za izravnavanje, njenu prilagodljivost površini, za koju se koristi, a onda izračunaj potrebnu količinu i na njih dodaj malo rezerve. Nadamo se da ćeš, uz našu pomoć i najveću ponudu za upoređivanje u kategoriji masa za izravnavanje, uspeti da pronađeš najbolju kombinaciju kvaliteta, količine i cene.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Ne propusti

1 proizvod
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.