Tobogani

(159 proizvoda)

Ako biraš igračku za svog mališana, ili kao poklon za nekog drugog klinca, tobogan je odličan izbor s kojim ne možete promašiti. To je jedna od klasičnih dečijih igračaka, koju žele deca svih uzrasta. Ali, šta izabrati, jednostavan baštenski tobogan, ili možda onaj koji možete staviti u vodu? Kako bi olakšali izbor pre kupovine proverite različite modele tobogana i pronađite odgovarajući.

Među toboganima dostupni su i oni za igranje s raznim oblicima spusta, neki su ukrašeni motivima popularnih dečijih likova. Artikle možete izabrati po uzrastu za koji su namenjeni, možete birati tobogane za vrt ili stan i one koje možete postaviti u vodu, čime se osigurava nezaboravna vodena zabava.

Na šta morate paziti pre kupovine tobogana? Ako ste u potrazi za visoko kvalitetnim proizvodom koji će trajati dugo vremena, odaberite tobogan s metalnim okvirima, a ako izberete plastični tobogan proverite da li je izrađen od visoko kvalitetne plastike. Na prvom mestu je naravno sigurnost dece, tako da odabrani tobogan ne sme imati oštre ivice. Visoke ručke omogućuju sigurno penjanje maloj deci, a za dodatnu sigurnost će pomoći visoki bočni ulošci za penjanje. Ako planirate da stavite tobogan u vrt, proverite da li je materijal otporan na promene temperature i sunce.

Prikaži više
159 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka