Grejalice

Spadaš među one kojima je uvek hladno zimi? Tražiš uređaj sa kojim ćeš brzo i jednostavno da zagreješ prostor u kojem se nalaziš? Grejalica zbog svoje veličine i praktičnosti predstavlja odličan izbor, a nalazi se u većini domaćinstava. Ako kupuješ grejalicu možeš da biraš među različitim proizvođačima i tipovima, pa zato pre odlaska u prodavnicu pregledaj široku ponudu različitih uređaja i pojednostavi svoju odluku.

Grejalice mogu biti ležeće, zidne ili stajaće. Ležeće i stajaće korisnik stavlja na bilo koje mesto u prostoriji koju želi da zagreje, dok se zidne grejalice namesti na zid. Razlikuju se po jačini od čega zavisi snaga grejalice – od 100 do više od 1000 vati.

Možeš da biraš između električnih i plinskih grejalica. Električni uređaj je moguće jednostavno namestiti u bilo koji prostor koji nudi mogućnost uključivanja u struju, dok plinske grejalice rade na bazi ne-štetnih plinova (zemni ili tečni plin).

Grejalice su na raspolaganju u različitim veličinama i oblicama, a izbor zavisi od potreba i želja pojedinca. Bez obzira na to kakvu grejalicu izabereš treba da obratiš pažnju na neke stvari. Izabrana grejalica mora da omogući zaštitu od zamrzavanja i pregrevanja i mora da ima ugrađen termostat. Mora da omogućava postavljanje više stepeni grejanja i hlađenja, a u pogledu sigurnosti je dobrodošlo da se grejalica automatski ugasi u slučaju da se prevrne. Pre kupovine se uveri da izabrani uređaj omogućava tihi rad ventilatora, jer buka može da bude smetnja.

više
445 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.