Supermarket

Grejalice - braon

Spadaš među one kojima je uvek hladno zimi? Tražiš uređaj sa kojim ćeš brzo i jednostavno da zagreješ prostor u kojem se nalaziš? Grejalica zbog svoje veličine i praktičnosti predstavlja odličan izbor, a nalazi se u većini domaćinstava. Ako kupuješ grejalicu možeš da biraš među različitim proizvođačima i tipovima, pa zato pre odlaska u prodavnicu pregledaj široku ponudu različitih uređaja i pojednostavi svoju odluku.

Grejalice mogu biti ležeće, zidne ili stajaće. Ležeće i stajaće korisnik stavlja na bilo koje mesto u prostoriji koju želi da zagreje, dok se zidne grejalice namesti na zid. Razlikuju se po jačini od čega zavisi snaga grejalice – od 100 do više od 1000 vati.

Možeš da biraš između električnih i plinskih grejalica. Električni uređaj je moguće jednostavno namestiti u bilo koji prostor koji nudi mogućnost uključivanja u struju, dok plinske grejalice rade na bazi ne-štetnih plinova (zemni ili tečni plin).

Grejalice su na raspolaganju u različitim veličinama i oblicama, a izbor zavisi od potreba i želja pojedinca. Bez obzira na to kakvu grejalicu izabereš treba da obratiš pažnju na neke stvari. Izabrana grejalica mora da omogući zaštitu od zamrzavanja i pregrevanja i mora da ima ugrađen termostat. Mora da omogućava postavljanje više stepeni grejanja i hlađenja, a u pogledu sigurnosti je dobrodošlo da se grejalica automatski ugasi u slučaju da se prevrne. Pre kupovine se uveri da izabrani uređaj omogućava tihi rad ventilatora, jer buka može da bude smetnja.

više
Cena
MIN MAX

Saveti prilikom kupovine

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Zašto su kaloriferi odličan izbor za grejanje malih prostora

Kaloriferi su odličan izbor kada se radi o zagrevanju manjih prostorija, mali su i lako ih je premeštati, ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka