Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Snaga (W)

MIN MAX

IR paneli

(16 proizvoda)

U navali različitih metoda alternativnog grejanja ponovno postaje popularno grejanje sa infracrvenim ili IR panelima. Dizajn i upotreba IR panela danas možda izgleda moderno i napredno, ali metod grejanja pomoću IR grejnih elemenata nije novost.

Možda se sećaš da su donedavno gotovo sva kupatila bila opremljena infracrvenim grejalicama, koje su u celini ili povremeno nadomešćivale i nadopunjavale radijatore. Još uvek možeš da ih pronađeš u mnogim starijim stanovima, a sa njima i mnogo zadovoljnih vlasnika koji nikako ne žele da ih promene ili uklone. Današnji IR paneli, naravno, izgledaju prilično različito, i više su nego poboljšane verzije starih grejalica.

IR panele, koji se mogu pronaći na idealno.rs i koji izgledaju kao uske ploče, možeš da postaviš na zid ili plafon, pa se praktično i ne vide kada su montirani. Oni su napravljeni tako da se toplota emituje po celoj površini ravnomerno, tako da je ova metoda grejanja vrlo prijatna. Moderna tehnologija IR panela takođe obezbeđuje najmanju moguću potrošnju energije, a time i efikasnost i ekološku prihvatljivost.

Kvalitetni IR paneli imaju na zadnjoj strani toplotni štit, koji se brine da ne dođe do pregrevanja ploče ili oštećenja zida na koji je IR panel postavljen.

Grejanje sa infracrvenim panelima je pogodno za stanove i kuće, kao i za poslovne prostore. S obzirom da omogućava lokalnu konfiguraciju i nezavistan rad, idealni su za domove u kojima se ne greju sve prostorije istovremeno. Vrlo su korisni i za grejanje staklenika i bašte. Zbog grejanja (zračenja) toplota IR panela lako prodire duboko u zemlju i ubrzava rast biljaka. Oni su korisni i u velikim industrijskim halama sa visokim plafonima gde pružaju grejanje u zatvorenom prostoru.

Sve što ti je potrebno za grejanje IR panelima, sigurno možeš da pronađeš kao najbolju ponudu na Idealno.rs.

Prikaži više
16 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka