Dodaci za aparate za grejanje

(818 proizvoda)

Potrebno je da se pobrineš za pravilan rad peći, pa da ti ove zime ne bi bilo hladno, na idealno.rs imaš široku ponudu dodataka za pomoć pri održavanju peći i kotlova.

U ovoj kategoriji možeš da pronađeš brojne alate za pomoć pri čišćenju peći na drva, pelet ili brikete. Tu su i različite lopatice i usisivači za uklanjanje pepela i žarači i klešta koji će ti pomoći pri stavljanju drva u vatru.

Ovde možeš pronaći i kocke za potpalu vatre ili rezervne baterije za peći koje koriste električnu energiju. One će se pobrinuti da u tvom stanu, u slučaju nestanka struje, ostane prijatno toplo.

Pećima na drva je potrebno povremeno čišćenje. Nije dovoljno samo ukloniti pepeo - peći je treba očistiti kako iznutra tako i spolja. Za to su na tržištu dostupna posebni čistači dizajnirani za čišćenje peći, a možeš ih naći na ovoj internet stranici.

Za prijatnu temperaturu i istovremeno optimizovanu potrošnju energije će se pobrinuti termostat. Većina peći ima ugrađen termostat, a ako u tvom slučaju nije tako ili ako ti se termostat pokvario, na idealno.rs lako možeš da pronađeš novi.

Ako želiš / treba ti zamena dovodne ili odvodne cevi za vazduh na peći, to takođe možeš da pronađeš kod nas. U ovoj kategoriji su ti na raspolaganju razne ekspanzione posude za kotlove, protočne pumpe za toplu vodu i rezervoari za vodu. Možda su stari delovi dotrajali i moraš da ih zameniš ili samo želiš da nadogradiš peć (ako dizajn to dopušta) - bez obzira na tvoj razlog za kupovinu, sve dodatne komponente možeš lako da pronađeš na jednom mestu.

Veliki asortiman i povoljne cene možeš da pronađeš na Idealno.rs. Zato pre kupovine peći ili bilo kog dodatka za peć, prvo dobro proveri ponudu i uporedi različite cene da bi obezbedio najbolju kupovinu.

Prikaži više
818 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka