Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Vinil

(0 proizvoda)

Da li razmišljaš o tome kako bi izgledao novi pod u tvojoj kuhinji, hodniku, spavaćoj ili dečijoj sobi? Ne možeš da se odlučiš između različitih materijala i dizajna i ne znaš koji bi bio najpogodniji za tvoj dom? Ako ti misli idu prema luksuznim podnim oblogama, možeš da pročitaš u nastavku, koja podna obloga je dobra za šta i na šta moraš da paziš pre nego što se odlučiš da naručiš ili kupiš nove podne obloge.

Široka ponuda na tržištu nudi podne obloge u mnogim oblicima, veličinama, debljinama i namene. Zato, pre konačnog izbora, obrati pažnju na mogućnosti ugradnje, funkcionalnost, i pripazi na izdržljivost i otpornost na razne materije. Podne obloge su vrlo popularne zbog svog izgleda, mogućnosti kombinovanja i prilagođavanja različitim ukusima. Naime, ako si ljubitelj drveta, možeš da izabereš neke od mnogih imitacija drveta, za malo staromodnije su savršeni kamen ili metal, koji se kasnije lako prilagođavaju peškirima, trakama ili intarzijom.

Kod biranja podnih obloga obrati pažnju na lako čišćenje i održavanje, kao antibakterijski sistem, pogodan za one koji pate od alergija, jer obezbeđuje održavanje čistog i sigurnog poda. Proizvođači i mnogi dobavljači svoje proizvode sve se više prilagođavaju zaštiti okoline i ekologije, pa pojedini materijali i specifično prilagođene strukture poboljšavaju kvalitet vazduha i omogućava manju potrošnju vode i smanjenu potrebu za primenom agresivnih deterdženata i sredstava za čišćenje. Takođe, PU zaštita je sve češći detalj podnih obloga koja im pruža dodatnu ekstremnu zaštitu na eventualna oštećenja kao što su ogrebotine, udarci i struganje.

Prikaži više
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka