Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Muške majice

(5922 proizvoda)

Majica je glavni komad odeće svakog muškarca, zgodna je za nošenje u slobodno vreme, na poslu, kao i u elegantnim prilikama. Takođe je neophodan komad odeće za razne sportske aktivnosti. Zaista, izbor pravog modela od mnogobrojih je najbolje izvršiti nakon pažljivog pregleda ponuda raznih proizvođača i međusobnog upoređivanja.

Majice su, pored ostalog, odličan poklon koji će obradovati svakog, a većina dolazi u obliku slova T. Prilikom izbora majice potrebno je da se odlučiš za boju, dizajn (V izrez ili među muškarcima najpopularniji U izrez). Pored toga, nophodno je da se utvrdi namena majice, a na osnovu toga i odgovarajući materijal (pamuk, poliester, elestin i drugi brzosušeći materijali koje sadrže sportske majice).

Sam kvalitet majice utiče na životni vek majice, pa je iz tog razloga odlučujući kriterijum, kada je kupujemo za sebe ili poklanjamo nekome. Tipično, za kvalitetniji komad je potrebno platiti i koji dinar više, ali će takva majica duže vreme zadržati svoj oblik i fleksibilnost.

Pri izboru majice model i materijal treba birati po tipu građe muškarca, jer se majica mora slagati sa visinom, težinom i oblikom tela. Svakako ne treba zaboraviti ni činjenicu da sve više muškaraca bira trendi modele koji su trenutno »in«.

Prikaži više
5922 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka