Motorne testere

U današnje vreme broj različitih vrsta testera je izuzetno veliki. Iz tog razloga je potrebno videti, koja testera je za sečenje određene, specifične stvari ili materijala najbolja, odnosno koja se najčešće koristi, pa je najprikladnija i najpogodnija. Obično svako ima ovu vrstu alata – bilo da je veći ili manji majstor, odnosno majstorica, a svakako je u vrednim rukama najpopularnija motorna testera, koja je neophodan deo opreme svake stolarske radionice, u kojima se stvaraju razni umetnički komadi nameštaja.

.

Prilikom odluke za pametnu i kupovinu bez žurbe, obrati pažnju na prvom mestu na namenu motorne testere, odnosno, za koji posao će se najviše koristiti. Zatim, precizno pregledaj sve oznake u tehničkim karakteristikama i specifičnostima svake pojedinačno pregledane motorne testere. Dalje, tu ubrajamo i broj delova lanca, pa veličinu motora, dužinu lanca i težinu. Poslednje je izuzetno važno, jer rad sa preteškom motornom testerom postaje otežan, a samim tim i vreme za obavljanje posla se produžava. Takođe, pre konačne odluke o kupovini razmisli o primerenosti testere za, na primer, orezivanje drveća, pripremu ogrevnog drveta, a posebna prednost je kada motorna testera predstavlja važnu pumpu, koja raspršuje gorivo i na taj način olakšava puštanje u rad u hladnim danima.

Ukratko: prilikom kupovine motorne testere potrebno je da izabereš pogodnu i odgovarajuću, pa se posavetuj, odnosno pregledaj ih na portalu Idealno.rs, gde smo se pobrinuli za izuzetno široku ponudu radnih alata. Lako ćeš uporediti među brojnim poznatim brendovima i proizvođačima alata, trgovcima i trgovačkim posrednicima ćeš naći nešto, što je povoljno i pre svega pogodno za poslove, zbog kojih ti je potrebna motorna testera.

više
535 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.