Laserski merači

(435 proizvoda)

Da li ti je važna preciznost i besprekorna sređenost? Ukoliko želiš da se zaštitiš od raznih grešaka, uzmi sve popularniji laserski merač. On izvodi merenja bez kontakta, laserski ili mehanički, dok su za njegovo korišćenje namenjeni kontaktni točkići. Prilikom laserskog merenja temperature bez kontakta se meri (kao što samo ime kaže) temperatura, a sa njim imaš veću preciznost merenja ako je ugrađen infracrveni termometar.

Kod ručnog laserskog merača uključuje i ono jednostavno merenje broja obrtaja, čak i po danu. Prednost bogate moderne ponude na tržištu obuhvata i precizni LCD ekran sa pet cifara, odnosno displej, što dodatno smanjuje mogućnost greške pri očitavanju podataka, a obično znače broj obrtaja po minuti ili su definisani kao brojanje događaja. Tokom i pre kupovine novog laserskog merača pogledaj i njegovu mogućnost za čuvanje minimalnih i maksimalnih vrednosti. Ta funkcija će ti pomoći da se prisetiš kada se kod tebe konfuzija ili kada zaboraviš.

Prilikom biranja novog pravog merača, pre svega, proveri njegov način upotrebe. Pored navedenih merenja temperature i objekata, laserskim meračem možeš da izmeriš i protok (odnosno brzinu) i razdaljinu. Kada sagledaš šta ti je najviše potrebno, obrati pažnju i na visok nivo funkcionalnosti, senzor nagiba, i u najvećoj meri, tačnu i jednostavnu upotrebu, koju obezbeđuje osvetljeni i okretni ekran. Sledeći važni kriterijumi pri kupovini pravog laserskog merača su punjenje baterije i njena izdržljivost, i već pomenuta mogućnost čuvanja vrednosti, a visoka moderna tehnologija i sve veća ponuda omogućava i jednostavno i višekratno punjenje preko standardnog mikro USB stika.

Prikaži više
435 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka