Potraži među prikazanim proizvodima

Police i vešalice za ormare

(69 proizvoda)

Ulazni hodnik, prema nekima je duša svake kuće i stana. Pri samom ulasku u dom obično tamo odlažemo stvari koje nam neko vreme neće trebati. Obzirom da ne možemo samo da ih odložimo sa strane bilo bi dobro da imaš praktičnu i funkcionalnu policu i/ili vešalicu, koje su osmišljene tako da doprinose besprekornom izgledu tvog doma.

Pre nego što kupiš vešalice i police za ormare saznaj sve o njihovoj širini, visini i dubini, da bi ih prilagodio mestu koje imaš na raspolaganju. Većina polica i vešalica u ormarima je već ekonomično raspoređena i samim time štedi prostor. Njihov kvalitet izrade lako može da zameni velike ormare, kao i da doprinese ulepšavanju prostora do estetskog savršenstva.

Za skladištenje izaberi one police i vešalice za ormare koje će zadovoljiti tvoj ukus i potrebe. Najnoviji trendovi diktiraju svetlije, bele komade nameštaja, najčešće napravljene od drveta, koji u konačnom izgledu predstavljaju imitaciju iverice. Odlikuje ih najnoviji dizajn i lakirani visoki sjaj. Prednost pri izboru materijala, osim estetskog užitka, treba da predstavlja i održavanje čistoće, pa biraj one komade nameštaja sa kojih ćeš lakše ukloniti čestice prašine.

Pregledaj najjednostavniju ponudu za upoređivanje brojnih proizvođača polica i vešalica za ormare, komoda za cipele i slično na veb adresi Idealno.rs. Izaberi najljepši, najkorisniji i najbolji komad nameštaja koji će stanu dati posebnu čar i prefinjen izgled, i oduševiti svakoga pri ulasku u kuću ili stan.

Prikaži više
69 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka