Dimničarski elementi

(125 proizvoda)

Posebno u hladnim danima, najvažniju stvar za toplu atmosferu u kući i stanu predstavlja čist, efikasan i potpuno funkcionalan dimnjak. Da bi to uvek bilo tako, neophodno je da se konstantno brineš o održavanju dimnjaka, za šta će ti trebati dimničarski elementi.

U dimničarske elemente spadaju plašt za dimnjak, najčešće napravljen od lakšeg betona. Pri biranju ovog elementa pripazi na uglove tako da omogućavaju dobru ventilaciju i dovoljno izolacije. Inače, oni su u upotrebi i kada se izvodi centriranje unutrašnje cevi i slično. Najvažnije kod njih je jednostavnost montaže, prečnik, odnosno dimenzije, mogućnost statičkog ojačanja dimnjaka i jednostavno rukovanje, što omogućava njegova mala težina.

Sa dimničarskim elementima možeš da se pobrineš za sigurno i dobro grejanje svog doma. Možeš da staviš i dodatne tzv. ploče za dimnjak, zatim izostatičku cev, dodatna vrata za dimnjak, krovnu ploču, priključak za peć i vrata, vatrostalan i izuzetno jak i agresivan lepak za dimnjak, uvek nezamenjiv malter za zidanje, elemente za oblaganje ili čak cele dimničarske setove i komplete.

Izbor dimničarskih elemenata nije tako lak, kao što može da izgleda na prvi pogled. Dimnjaci su u stvari izuzetno važan element kuće ili stana, a moraju da budu kvalitetno napravljeni, u skladu sa najvišim standardima. Kada planiraš gradnju novog ili obnavljanje starog dimnjaka, vrlo pažljivo i precizno izaberi pojedinačne elemente dimnjaka. Da ta odluka ne bi bila previše teška i problematična, mi smo ti na idealno.rs pripremili raznovrsnu ponudu dimničarskih elemenata. Ovde možeš da ih međusobno uporediš, po tehničkim karakteristikama, materijalu, oznaci otpornosti, tipu, dimenzijama, nameni korišćenja, ali i po dodatnoj zaštiti, količini i ceni. Obezbedi sigurno, efikasno i dugotrajno grejanje svog doma i spreči zimu da pokaže svoje zube.

Prikaži više
125 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka