Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Trave

(18 proizvoda)

Želiš da svoje slobodno vreme provodiš u bašti, da se baviš baštovanstvom i obožavaš sedenje na sopstvenom travnjaku? Sam želiš da održavaš travnjak u svom dvorištu ili misliš da je to nemoguće i da takav posao radije prepuštaš profesionalcima da se time bave? Gajenje lepog travnjaka je svakako lak zadatak, ako odlučiš da kupiš travnate mešavine koje su primerene za gajenje u tvojoj bašti. Pre kupovine određenog proizvoda treba proveriti ponudu konkurencije, tako da je najbolje da se istraži negde gde možeš da pronađeš celokupnu ponudu na jednom mestu. Ovde mođeš da vidiš najbolje ponude mešavina trave na jednom mestu, zato ti preporučujemo da pre svake kupovine odvojiš malo vremena i proveriš sve internet ponude.

Mešavine trave se razlikuju po vrsti travnjaka, svrsi travnjaka i po uslovima u kojim napreduju. Tip travnjaka određuje kako će trava izgledati, a pojedinci se odlučuju da koriste detelinu za ozelenjivanje, kada npr. žele da da stvore prirodniji izgled travnjaka. U zavisnosti od namene travnjaka delimo ih na one koji služe za ozelenjavanje bašti, parkova ili drugih zahtevnih podloga, kao što je na primer golf teren. Za kakvu vrstu i kvalitet travnjaka se odlučujemo u velikoj meri zavisi od nemene. Pre kupovine travnjaka je preporučljivo da raspitaš pod kojim uslovima ta mešavina trave uspeva, neki travnjaci vole najviše vole sušu, drugi su naviknuti na kišu, a neki su pogodni za jako sunce, dok drugi vole hladovinu. Travnjak je potrebno redovno održavati i povremeno sanirati oštećene delove. Za održavanje i sanaciju travnjaka se mogu pronaći posebne travnate smeše i razni proizvodi za povećanje otpornosti travnjaka.

Prikaži više
18 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka