Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Rukometni golovi i oprema

(4 proizvoda)

Rukomet je jedan od najpopularnijih timskih sportova, podstiče međusobnu saradnju između igrača, jača timski duh i naravno, poboljšava motoriku i fizičku spremu. Igra se odvija u sali i može da bude prilično gruba i puna kontakta. Igranje rukometa je moguće samo uz pomoć gola, ali se on malo razlikuje od fudbalskog. Razlika je pre svega u samim dimenzijama, kao i obliku i materijalima od kojih je napravljen. Da li ti treba manji gol za rukomet za igru u sopstvenom dvorištu ili ti treba pravi gol za rukomet, za igranje u sali? Onda si na pravom mestu, i sve što treba da uradiš je, da pregledaš ponudu naših internet prodavnica.

Rukometni golovi su napravljeni od različitih materijala, i vrlo često se koristi pravi aluminijum i metalne konstrukcije. Standardne dimenzije rukometnog gola su 300 x 200 cm, dubina dole je 100 cm, a gore 80 cm. Golovi se uglavnom kupuju u setovima iz delova, kao što su mreže i prečke, a mogu da se nabave i pojedinačni delovi, radi zamene oštećenih ili potrošenih delova gola. Da bi ti izbor rukometnog gola bio pravi, preporučujemo ti da pregledaš našu celokupnu ponudu i da se odlučiš za onaj, koji ti najviše odgovara.

Prikaži više
Saveti 0

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka