Pikado

(121 proizvod)

Razmišljaš o tome da dnevni boravak ili garažu opremiš pikadom? Možda već imaš pikado i samo ti treba nešto od pribora za nesmetano igranje. Brzo proveri šta ti je sve dostupno na tržištu i pronađi najbolju ponudu!

U kategoriji opreme za pikado možeš da pronađeš električni i klasični pikado, strelice, pera i ostalu opremu. Pikado je sport za sve uzraste, za celu porodicu, a posebno je zabavno igranje na izletima, rođendanima i zabavama, gde se okuplja mnogo ljudi. Za igranje ti je potrebna meta, koju gađaš strelicama, koje mogu da budu metalne ili plastične. Kod elektronske mete možeš da koristiš samo ove druge, jer će u suprotnom polomiti metu. Takve mete su skuplje jer imaju nekoliko dodatnih funkcija, od kojih je najvažnija ta da sama računa bodove. One mogu da rade na struju ili na baterije.

Ako želiš što raznovrsniju igru, izaberi pikado, koji omogućava igranje do 16 igrača i 28 igara. Takav pikado obično uključuje i zvučne efekte i uputstva kako bi igra bila uzbudljivija.

Bez obzira koju vrstu pikada igraš, možeš da pojednostaviš igranje s nekom drugom opremom, kao što je kutijica za strelice i ostali pribor. Na taj način imaš sve potrebno uvek pri ruci.

Prikaži više
Saveti 0
121 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka