Lepljive trake

Lepkovi su jedan od najstarijih pribora za povezivanje raznih stvari. Neophodni su u svakoj školskoj torbi i pernici, a takođe se nalaze u gotovo svakom radnom kabinetu, torbi ili radionici sa alatom. Zbog svoje raznovrsnosti lepak je praktičan u svakom prostoru i za raznovrsne predmete. Još poznatije i svestranije su lepljive trake. U lepljive trake spadaju trake sa koturom i mekanim delom, pa pakovane trake sa čičak trakom, kao i klasične lepljive trake, namenjene zaštiti pri krečenju, farbanju, lepljenju radu sa papirom ili kartonom.

Kod lepljivih traka možeš da biraš različite debljine, uzimajući u obzir njihovu namenu, kao i način korišćenja. Kao što je pomenuto trakama možeš da zaštitiš zidove, podove, prozore, roletne i drugo, kako prilikom farbarskih radovima, tako i u automobilizmu, zatvorenim prostorima, i tako dalje. Prilikom izbora kvalitetne trake, bitno je da obezbeđuje čvrstoću i dobru stabilnost, a da pri tome ne ostavlja tragove i ostatke lepka. Pre konačne kupovine na blagajni proveri potrebnu količinu, koja je adekvatna za dimenzije prostora, stvari, koje želiš da zalepiš, oblepiš ili zaštitiš, a pored toga obrati pažnju i na pomenutu debljinu, kao i dobro prianjanje i jednostavnost upotrebe.

Za ultra trajnost, snagu i najbolje prianjanje obezbedi dvostrano lepljive trake. Zbog svoje obostranosti obezbeđuje dodatnu lepljivost, trajnost i jednostavnost upotrebe. Na kraju, najviše znače mesta na kojim može da se koristi. Zaista neke lepljive trake se ističu svojom izdržljivošću i materijalom za unutrašnje, kao i za spoljne prostore, a druge ne mogu da se nose sa vremenskim, spoljni uticajima, jer se kvase i propadaju. Glavni kriterijum za kupovinu lepljive trake je na prvom mestu izdržljivost: kako pod težinom, tako i površinska, ali i otpornost na primer UV zrake, vodu i slično.

Neka lepljiva traka bude tvoj verni pratilac, koji će stvari i predmete zalepiti, zaštititi i/ili popraviti, pre nego što se konačno pohabaju i unište.

više
Saveti 0
Cena
MIN MAX

Pretraži po brendu

Boja

Širina (mm)

MIN MAX

Dužina trake (m)

MIN MAX

Ne propusti

50 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.