Hrana za pse

(2094 proizvoda)

Da li tvoju kuću pazi četvoronožni prijatelj? Ako je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj pseći prijatelj jede najkvalitetniju i najukusniju hranu za pse. Jer: najbolji prijatelji zaslužuju najbolje! Zato proveri šta smo ti pripremili pod kategorijom hrana za pse na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs, gde svoju ponudu predstavljaju najpoznatiji brendovi, najbolji proizvođači, prodavci i trgovački posrednici. Obezbedi svom kućnom prijatelju hranu za pse koja će sadržati što je moguće više vitamina i minerala, kao i veoma ukusna i hrskava, a vašem psu će osigurati najveći nivo energije.

Kod hrane za pse je najvažnije da je raznovrsna, pre svega uravnotežena. Pre kupovine je potrebno razmotriti da li je namenjena mladuncima ili je pogodnija za odrasle pse. Takođe, od velikog značaja su i oznake o sastavu hrane za pse, jer ćeš na taj način izabrati onu hranu za pse koja će najviše odgovarati tvom četvoronožnom prijatelju. Takođe, pažljivo pregledaj i dodatke, analitičke komponente i pažljivo pročitaj uputstvo za upotrebu. Na kraju se raspitaj i od pravilnom skladištenju i čuvanju, kao i o težini, odnosno količini pakovanja i roku upotrebe.

Ukratko: za pse na današnjem sveobuhvatnom tržištu postoje razni sastojci, pa tako i hrana napravljena po standardima najvišeg kvaliteta. Zato nemoj da žuriš sa kupovinom hrane za pse, već uporedi i izaberi na osnovu uzrasta, aktivnosti i veličine tvog psećeg prijatelja. Proveri i oznake o potencijalnim alergenima i preporučenim dodacima, kao što su glukozamin i hondroitin.

Prikaži više
2094 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka