Roletne / paviljoni

(230 proizvoda)

Da li sa nestrpljenjem očekuješ tople prolećne i vrele letne dane? Vreme kada sa porodicom i prijateljima možeš opušteno da sediš u dvorištu ili sa ekipom da neplanirano odeš za kampovanje? Da li imaš problema da za goste pronađeš hladovinu i kako da pokriješ dvorište pošto su svi hoteli i apartmani zauzeti?

Pripremi se za period kada ćemo tople domove i deblju odeću da zamenimo za druženje u dvorištu i oko kuće. Nabavi suncobrane ili paviljone da bi zaštitio svoje goste ili porodicu od jakog sunca. Pri biranju suncobrana ili paviljona pažljivo izaberi onaj koji će ti obezbediti najveći bivo UV zaštite i koji ima što veću otpornost na vodu. Takođe, tako ćeš se obezbediti i protiv nepredvidivih vremenskih uslova i letnjih oluja. Najviše se preporučuju suncobrani ili paviljoni napravljeni od visokokvalitetnog poliestera za krov, a sve popularniji su i oni na naduvavanje. Njih jednostavno rastegneš, naduvaš i nategneš na konopce. Međutim, ako preferiraš nešto sigurnije, onda radije izaberi suncobrane i paviljone koji imaju visoke i čvrste čelične šipke za savršenu stabilnost i zaštitu od vetra.

Pre nego što izabereš suncobrane ili paviljon, uzmi u obzir i dimenzije prostora koji želiš da zaštitiš. Kao što je već pomenuto, izaberi način postavljanja koji ti najviše odgovara i koji ti neće praviti dodatne poteškoće. Samo na taj način možeš da uštediš vreme za sedenje, druženje i kartanje, uživanje, slušanje mora ili odmaranje u sopstvenom dvorištu. Obezbedi mesto za dečiju igru sa suncobranom, ali i paviljonom koji može da im posluži kao indijanski šator.

Među širokom ponudom suncobrana ili paviljona, možeš da izabereš i one kojima vrata mogu u potpunosti da se otvore i ispod njega možeš da staviš sto i stolice, pa buduće goste iz dnevne sobe da preseliš na terasu.

Prikaži više
230 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka