Bidei

(50 proizvoda)

Da li renoviraš kupatilo ili planiraš potpuno novo? Pored kade, šuša, wc-a, lavaboa, ormarića i ostalih neophodnih kupatilskih elemenata, možeš da dodaš i bide i time zaokružiš opšti izgled svog kupatila. Da bi ti izbor među mnogobrojnim bideima bio makar malo lakši, pripremili smo za tvoje renovirano ili novo kupatilo najveću uporednu ponudu brojnih renomiranih proizvođača i brendova kupatilske opreme. Sa samo nekoliko klikova na internet portalu Idealno.rs izaberi svoj omiljeni bide.

Među bideima u istoimenoj kategoriji možeš da biraš između onih na zelji, stojećih, kao i onih visećih zidnih. Najbolje je da među ovim vrstama biraš na osnovu raspoloživog prostora, samih dimenzija bidea, kao i svojih želja i sklonosti. Takođe, pored mera (dužine, visine i širine), uzmi u obzir i težinu bidea, kvalitet, čvrstoću materijala, a ne zaboravi i na nosače, koji će ti služiti za montažu. Čak i način montaže nije potpuno zanemarljiv kriterijum na osnovu koga se odlučuješ za pravi izbor. Pre konačne odluke na blagajni, saznaj ko i na koji način može da se pobrine za pravilnu montažu i fiksiranje bidea.

Pored navedenih parametara, odluku o kupovini bidea možeš da doneseš i na osnovu ukusa. Dakle: ako si jedan od onih koji najviše vole da obezbede sveobuhvatnu, usklađenu sliku svojih prostorija, a time i opreme i komada nameštaja, lako možeš da uskladiš i bide sa ostatkom svog kupatila. Oni mogu da budu potpuno tradicionalni, klasični i bezvremenih oblika, kao i u novim trendovima malo oštrijih ivica. Čak i boje mogu da budu potpuno drugačije, ali i dalje je najpopularnija bela keramička klasika.

Prikaži više
50 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka