Potraži među prikazanim proizvodima

Kljunasta merila

(80 proizvoda)

U kategoriju mernih uređaja spadaju i kljunasta merila, sa kojima se rešavaju greške, bilo premale ili prevelike, preduboke ili preniske (tako mala) rastojanja između ormara, polica, fioke i tako da premali, odnosno prazan prostor, neće ostati. Naime, svaki nepravilno izmereni centimetar može da donese nove neprijatnosti prilikom postavljanja unutrašnjeg ili spoljašnjeg nameštaja. Posebno onima čiji su domovi manji i koji pokušavaju da do savršenstva koliko je to moguće ekonomično iskoriste prostor. To možeš ako da postigneš tako što ćeš nabaviti novo kljunasto merilo i da izbegneš (nadalje) merne nepreciznosti.

U raznolikoj ponudi i vrstama imamo univerzalno kljunasto merilo, pa su tako, sa pomičnim merilom za rupe, od trećine pa se visina kljunastim merilom ubraja u dubinsko kljunasto merilo. Na kraju je potrebno pažljivo pratiti kvalitet svih njegovih komponenti, među koje spadaju: kljun za merenje spoljašnjeg prečnika, kljun za unutrašnje prečnike, kljun za merenje dubine, skala, nonijus, klizač, šraf za pričvršćivanje klizača za kućište na kome je skala i klizač. Svaki deo je izuzetno važan za pravilno, primereno i efikasno funkcionisanje celog dubinskog kljunastog merila.

Novija kljunasta merila poseduju digitalne displeje, što je svakako prednost pri kupovini. Tako ćeš dodatno izbeći greške prilikom očitavanja, a za potpunu preciznost do toga svakako ne bi trebalo da dođe. Inače neka kljunasta merila od dodatne opreme imaju još: kvalitetno i robusno kućište trajni mali LCD ekran, odnosno displej, prilagodljivo podešavanje nulte tačke – za merenje razlika, a merenje se obično prikazuje u centimetrima ili inčima. Pre samog plaćanja na kasi proveri šta od dodatne opreme uključuje određeni proizvođač prestižnih brendova i ostalih alata i uređaja. Kao dodatna oprema kod kljunastih merila može da bude baterija ili kutijica za čuvanje, napravljena od plastike.

Prikaži više
80 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka