Udarne / čekić bušilice

(624 proizvoda)

Da li se suočavaš sa renoviranjem stana ili kuće? Da li te uskoro očekuje rušenje teških, čvrstih površina, kao što su betonske ploče, zidovi ili rušenje keramičkih pločica sa zidova kupatila? Sa udarnom i čekić bušilicom takve zadatke ćeš obavljati brzo, efikasno i jednostavno. U suprotnom, udarna ili čekić bušilica se uglavnom koristi u građevinarstvu i u raznim poslovima sa vodovodom, pa ipak, upravo zbog svoje raznovrsnosti je omiljeni alat u svakom domu »masterclass« domaćinstva.

Među prioritetnim kriterijumima za izbor udarne i čekić bušilice na prvom mestu je svakako nominalna snaga i moć udarca, maksimalan broj udaraca i bušenja najtežih površina, među kojima je između ostalih i beton. Svakako, prilikom kupovine ispoštuj najviše standarde, kao što je UVP – antivibraciona tehnologija. Ona omogućava brzo, udobno i pristupačno obavljanje najzahtevnijih zadataka. Upravo pomenuto će postići udarna, čekić bušilica manje težine, dok je za obavljanje važnih poslova glavnu ulogu ne igra tvoja fizička snaga, spremnost i sposobnost.

Među svim udarnim, odnosno čekić bušilicama i opreme za kuću i baštu smo ti pripremili na internet stranama idealno.rs široku ponudu različitih proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika i na manje važnu paletu poznatih brendova udarnih i čekić bušilica. Ako si u sred kupovine, omiljen izbor ti je na dohvat ruke. Ukratko: pregledaj, uporedi i pronađi za sebe najpogodniju u samo nekoliko klikova. Na takav način se štitiš od šetanja po tržnim centrima (ako ti poslednje nije baš po volji), uštedi vreme, istovremeno izbegni konfuziju na policama različitih radnih alata.

Prikaži više
624 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka