Mase za fugovanje

(110 proizvoda)

Da li se spremaš za renoviranje, prepravljanje kupatila ili postavljanje keramičkih pločica u kuhinji, hodniku, na balkonu, terasi ili u bašti? Ako je odgovor potvrdan za bilo koji deo kuće, onda te pre postavljanja samih pločica čeka biranje i kupovina neophodne mase za fugovanje. Ona je ne samo neophodan, već i obavezan element, koji kod ovakvog posla praktično ne sme preskočiti. Zato za sebe izaberi najbolju masu za fugovanje za svoje pločice i prostor, koja će pratiti svoju namenu, odnosno: sprečavanje nakupljanja otpadaka i čestica prašine između dve pločice, kao i pružanju dodatne stabilnosti.

Pre nego što se odlučiš za pravu masu za fugovanje, proveri, koliko obezbeđuje dobar prihvat, odmah se odluči za trajne i kvalitetne mase za fugovanje, one koje su mogu da budu izložene unutrašnjim i spoljnim uticajima na životnu sredinu (recimo: vremenu, kiši, vodi, prljavštini, temperaturi, mrazu i tako dalje). Većinu nas prilikom izbora fuge vodi misao o njenom održavanju, čišćenju i dugoročnoj stabilnosti. To se najčešće odnosi na fleke na fugi od tepiha, koje su sive ili tamnije boje. Zato pre odluke o mestu postavljanja (spolja ili unutra), prilagodi boju fuge sa samim pločicama, odnosno njenim motivom i nijansom.

Pre nego što obaviš kupovinu na samoj kasi, treba da proveriš koliko masa za fugovanje dobro prijanja na raznim podlogama. Dakle: da li je zaista pogodna za keramiku, glatke pločice, da li može da se koristi za plastiku, aluminijumske površine i drugo. Ukratko: da kupovina ne bi bila brzopleta, dobro razmisli o nameni, mestu upotrebe, i precizno izračunaj potrebnu količinu mase. Za lakšu odluku poseti idealno.rs i uporedi različite mase za fugovanje, izdvoj samo najbolje i uštedi vreme za kupovinu i šetanje po tržnim centrima.

Prikaži više
110 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka