Potraži među prikazanim proizvodima

Parne stanice

(123 proizvoda)

Ako držiš do sebe i svog izgleda, verovatno ti je vrlo bitno u kakvom stanju je tvoja odeća. Ako želiš da postigneš besprekoran izgled i urednost odeće za sebe i svoju porodicu, kupovina parne stanice je mudra odluka. Na taj način možeš u svom sopstvenom domu da postigneš najbolji efekat pranja i peglanja veša i to za ne toliko visoku cenu ako dobro proveriš ponudu na idealno.rs.

Već duže vreme su na tržištu dostupne pegle koje imaju mogućnost peglanja sa parom, a parne stanice su sve to i još više. Parna stanica radi brže i bolje od konvencionalne pegle. Možeš da biraš između onih, koje su samostalni uređaji i koje lako upotrebljavaš u kombinaciji sa bilo kojom daskom za peglanje, koja je pogodna za upotrebu parne stanice, kao i one koje su ugrađene u dasku za peglanje, a zajedno čine ceo sistem za peglanje.

Pošto parna stanica proizvodi puno pare, moraš da se pobrineš da nakon posla dovoljno provetriš prostoriju, jer niko ne želi buđ u svojoj kući. Uz obilje pare, parne stanice postižu rezultat koji standardne pegle ne mogu. Budući da toplota nije jedina koja je potrebna da bi se peglala odeća, para na nižoj temperaturi postiže bolje rezultate peglanja, a time je manje štetna za odeću i produžava njen vek trajanja.

S obzirom da su po pravilu teže i veće od uobičajenih pegli, pri kupovini parne stanice je potrebno pažljivo izabrati model koji neće biti previše težak za korišćenje i prevelik za skladištenje - što zavisi do toga koliko prostora imaš na raspolaganju. Pre kupovine proveri da li parna stanica koju želiš da kupiš, ima funkciju automatskog isključivanja nakon perioda nekorišćenja. To je karakteristika koja povećava sigurnost korišćenja, a štedi i energiju, pa je vrlo korisna. Naravno, vrlo bitno je da tvoja parna stanica ima mogućnost peglanja na različitim nivoima jačine, a automatsko upozorenje niskog nivoa vode i previše nagomilanog kamenca su takođe poželjni. Najbolje je da parna stanica ima providan rezervoar za vodu, tako da uvek možeš da vidiš koliko je pun.

Iako su skuplje i obično veće od pegli, parne stanice su ipak vredne kupovine. Sa njima ćeš obaviti posao brže i bolje, što je bitno za svakoga ko ceni svoje vreme i kvalitet obavljenog posla. Pre kupovine svakako proveri raznovrsnu ponudu na Idealno.rs i izaberi najbolje za sebe.

Prikaži više
123 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka