Potraži među prikazanim proizvodima

Masažne stolice

(4 proizvoda)

Bole te leđa? Ili možda vrat? Misliš da imaš slabu cirkulaciju? Želiš samo da se opustiš i da imaš nekoliko minuta samo za sebe? Tada je stolica za masažu prava stvar za tebe. Pretraži našu kategoriju i pronađi pravu ponudu.

Da li znaš da postoje različite vrste stolica za masažu? To su 2D, 3D i 4D stolice za masažu, u zavisnosti od toga koje dimenzije masaže nude valjci unutar stolice. Za najefikasniju masažu priušti sebi 4D model koji će ti, pored osnovne tri dimenzije (vodoravno, vertikalno kretanje i dubinsko kretanje), ponuditi i rotaciju valjaka, što masažu čini još preciznijom.

Prilikom biranja stolice za masažu proveri i po kakvoj traci se kreću valjci i da li stolica uopšte ima traku. Ako je stolica jedna od onih koje nemaju traku, to znači da su valjci fiksirani i ne pružaju preciznu masažu. Takvi modeli su obično i najjeftiniji. Ostale opcije su ravna traka, S traka, L traka i SL traka. Traka prolazi dužinom celog naslona stolice i za razliku od ravne trake, prilagođena je prirodnoj zakrivljenosti kičme. L traka je ravna, ali produžena do zadnjice i bedara, dok SL traka nudi prirodnu zakrivljenost i produžetak do bedara, što omogućava najefikasniju masažu.

Prikaži više
4 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka