Supermarket

Multimetri

Da li spadaš u one koji vole sami da se brinu o svom domu u svim oblastima? Da li te raduje uloga »multipraktika« u tvom domu? Da bi tvoja multiproduktivnost bila još veća, dopuni je sa multimetrom i izmeri sve napone, struju i otpore koji postoje u tvojoj kući ili stanu i njegovoj okolini, bašti, šupi ili na terasi.

Sa razvojem tehnologije, najčešći su digitalni multimetri, a najnoviji obuhvataju funkcije za merenje kapaciteta, indukcije, pojačanje tokova tranzistora i tako dalje. Zato, ne žuri sa kupovinom, već na internet stranici idealno.rs, pod kategorijom multimetri pregledaj raznovrsnu ponudu brojnih poznatih brendova merača i sebi obezbedi multimetar, koji je obavezan u kompletu alata svakog pravog električara.

Prednost i veća mogućnost postižu oni multimetri, koji se sastoje od analogno-digitalnog pretvarača, mernog otpornika, ekrana za prikaz izmerenih vrednosti, kao i okretnog preklopnika, koji omogućava izbor mernog opsega. Ovo poslednje treba da bude prvi izbor i jedan od primarnih elemenata za konačnu odluku, a treba uzeti u obzir i sledeće: snagu, odnosno kapacitet, mogućnost izbora oblasti, najveći mogući izmereni napon, prisustvo ili odsustvo naizmenične struje (AC), pa vrednosti jednosmernog napona (DC) i njegovog toka, električnu otpornost, integrisana kola, mogućnost bez kontaktnog merenja AC napona, odnosno kontaktnog merenja AC napona, test baterije i test tranzistora, test dioda, pa merenje temperature, kao i mogućnost automatskog prebacivanja i drugo.

Prednost svakako predstavljaju i oni multimetri, čiji je ekran najviše prilagođen i približen savremenim tehnološkim mogućnostima, kome je moguće osvetliti ekran, a dobro dođe i prikaz podsetnika u slučajevima slabe baterije.

više

Saveti prilikom kupovine

Proglašene najbolje domaće veb-prodavnice konkursa Web Retailer Award 2022!

Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru ...

Izbor savršenog poklona više nije nemoguća misija

Praznična trpeza, zabave u decembru, druženja s porodicom, prijateljima i saradnicima. Sve je to neizostavni ...

Prikaži sve savete za kupovinu
260 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2022 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka