Oprema za štalu

(83 proizvoda)

Da li si veliki ljubitelj jahanja i imaš želju da poseduješ konja? ? Ili moža već imaš konja, ili si odgajivač ili se možda baviš njihovim održavanjem? Onda znaš kolliko je važna prava oprema za štalu. Oprema za štalu je svakako jedan od najvažnijih segmenata prilikom odgajanja konja, koja se brine o udobnosti, sigurnosti i zaštiti konja, tokom njihovog odmora i u pauzama između jahačkih i drugih aktivnosti. Da bi ti oprema za štalu bila najprimerenija, preporučujemo ti, da pregledaš opremu svih naših internet prodavaca i da se odlučiš za optimalnu kupovinu, na osnovu pregledanih proizvoda.

U našoj ponudi možeš da biraš između brojnih proizvoda raznih priznatih svetskih brendova, koje upotrebljavaju i vestern i engleski jahači. U ponudi možeš da pronađeš opremu za hranjenje i čišćenje, što uključuje poslastice, hranu, punjače, razna korita, krmila, lopatice i mreže za seno. Tu možeš da pronađeš i opremu za boksove i padoke, kao što su loptice za poslastice, kamen za lizanje, nastavci za kamen za lizanje i razna korita.

Među ostalim stvarima, možeš da nađeš i ručni alat čišćenje, opremu za ispašu, kao što su električne ograde, žice, razne ručke, opruge i drugi pribor, a takođe, može da se pronađe i oprema za transport i takmičenje.

Prikaži više
83 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka