Daske za peglanje

(273 proizvoda)

Ako ti treba nova daska za peglanje, proveri raznovrsnu ponudu na Idealno.rs. Ovde možeš da pronađeš razne modele, malih i velikih dimenzija, sa korisnim dodacima i dizajnom.

U najosnovnijem obliku, izgleda kao daska za surfovanje na vodi koja se nalazi na sklopivom postolju. Dakle, to je pravougaona daska koja u najčešćim varijantama stoji na sklopivom postolju, uz pomoć čega je nakon upotrebe lako odložiš u ormar. Daska je obično presvučena materijalom (obično vrsta tkanine), koji je otporan na toplotu. Pravougaonik je zaobljen na jednoj strani, što ti olakšava peglanje nekih zahtevnijih delova odeće, a na drugoj strani je obično gvozdena polica za odlaganje pegle. Neke daske imaju policu za slaganje već opeglane odeće.

Daske za peglanje su dizajnirane da bi zadovoljile i potrebe zahtevnijih kupaca, pa su često većih dimenzija i imaju dodane nastavke za peglanje rukava. Ti nastavci mogu da se kupe posebno i da se koriste u kombinaciji sa postojećim daskama za peglanje. Za one koji imaju manje prostora, dostupne su daske za peglanje bez postolja, koje položiš na kuhinjski ili pisaći stol i spakuješ nakon upotrebe. Na tržištu postoje i daske za peglanje koje se montiraju na već postojeći nameštaj - obično neki ormar - i izvlači kada je to potrebno, a zatim sklopi nazad da ne zauzimaju previše prostora.

Za profesionalne korisnike su tu i grejane daske za peglanje, kao i one koje imaju integrisani vakuumski sistem, koji usisava vazduh kroz tkaninu i tako suši odeću.

Otkad postoje pegle, toliko dugo postoji i potreba za ravnom i glatkom površinom za peglanje i tu potrebu su zadovoljile daske za peglanje.

Dakle, ako želiš lepo ispeglanu odeću i želiš dasku za peglanje koja će te dobro služiti, proveri ponudu različitih modela na idealno.rs. Kada odlučiš koja ti najviše odgovara, uporedi cene različitih prodavnica i izaberi najbolje.

Prikaži više
273 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka