Klupe za predsoblja

(79 proizvoda)

Da ne bismo ulaskom u kuću ili stan zaprljali čiste površine, posebno u zimskom periodu za vreme snežnih i kišnih dana, većina ljudi obuću skida na klupi u predsoblju gde obuvaju udobne papuče.

Ako se slažeš sa tim ali tvoja kuća nema odgovarajuću klupu za hodnik, proveri širok spektar dizajna, oblika, veličina i višenamensku upotrebu nameštaja za predsoblje. Ako pored ormara za cipele u hodniku imaš dovoljno mesta, klupa za predsoblje će biti pravi izbor, bilo da se odlučiš za onu drvenu ili imitaciju drveta, raznih boja i nijansi. Takođe, možeš izabrati i one tapacirane, koje će tebi i tvojim gostima pružiti maksimalnu udobnost prilikom preobuvanja.

U slučaju da si ograničen prostorom i moraš strateški da iskoristiš svaki kutak kuće, predlažemo ti da izabereš multifunkcionalne klupe. Na primer, odluči se za one komada nameštaja pogodne za hodnik i predsoblje, koje uz klupu nude i fioke za odlaganje cipela i na koje možeš da dodaš korpe za raznu namenu. Maksimalnu udobnost možeš da postigneš dopunom klupe raznim dekorativnim jastucima u boji ostalih estetskih elemenata doma.

Prvi kriterijum kod kupovine klupe za hodnik bi trebalo da bude, kao i sa drugim komadima nameštaja, raspoloživi prostor. Upravo zbog toga se dimenzije (dužina, širina i visina) i proverava koliko je lako ili teško uklopiti izabranu klupu za hodnik. Takođe, kriterijum za čišćenje prašine nije zanemarljiva činjenica. Razmisli o materijalu za konstrukciju, jer je drvo osetljivo na brisanja vlažnom krpom, jer može da upije tečnost i vlagu, i tako da počne da truli.

Prikaži više
79 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka