Mikrotalasne rerne

Savremena kuhinja jednostavno nije potpuna bez mikrotalasne rerne, a zbog široke ponude teško je izabrati pravu. Ako kupuješ novu mikrotalasnu rernu za sebe ili nekoga od svojih bližnjih i pri tome imaš probleme sa odabirom pravog modela, pogledaj šaroliku ponudu različitih proizvoda i izbegni pogrešnu odluku.

Mikrotalasne rerne su jedno od najpopularnijih pomagala za pripremu hrane koje nam u današnje vreme omogućuje brzu pripremu hrane bez da ta hrana izgubi svoju nutritivnu vrednost. Današnji modeli mikrotalasnih rerna su raznoliki i osim obične pripreme hrane omogućuju i pripremu kao na roštilju, odmrzavanje, pečenje i brojne druge funkcije. Hrana je pripremljena revnomerno i u kratkom roku, a savremene mikrotalasne nude i brojne druge funkcije.

Različite mikrotalasne rerne se razlikuju i u odnosu na jačinu koja iznosi od nekoliko stotina do više od 1000 vata. Razlikuju se i po zapremini, uobičajena iznosi oko 10 litara. Izbor zavisi od toga koliku količinu hrane nameravate da pripremate u mikrotalasnoj i za koliko ljudi. Još jedno svojstvo po kojem se rerne razlikuju je gril funkcija s kojom možemo hranu pripremiti kao na roštilju. To je vrlo popularan i zdrav način pripreme hrane i zato se mnogi odlučuju za kupovinu mikrotalasne s tom funkcijom.

Mikrotalasne rerne mogu biti ugradne ili samostojeće. Prve su namenjene ugradnji u neki drugi kuhinjski element, obično visoki ili viseći ormar. Samostojeću mikrotalasnu rernu korisnik može da postavi bilo gde u kuhinji. Pre kupovine najpre razmisli o tome na kakav način i za koliko ljudi nameravaš da koristiš mikrotalasnu jer od toga zavisi koliku zapreminu i snagu ona mora da ima, kao i kakve funkcije mora da omogući.

više
408 proizvoda
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.