Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Ostali ručni alat

(1826 proizvoda)

Ukoliko imaš sve što je opisano u kategorijama ručnog alata, kao što su: makaze, štemajz i špic, šrafcigere, čekić i macola, klešta, pa razni ključevi, noževi, testere, pinceta, heftalica, pogledaj detaljnije, moguće da nešto nemaš među ostalim ručnim alatom.

Kategoriji ostalog ručnog alata , između ostalog, obuhvata žičanu četku, sa kojom ćeš praktično i lako očistiti neželjenu rđu, a sa njom možeš da očistiš i ogradu, koja će posle toga da sija od čistoće. Pored toga, žičane četke su pogodne i za čišćenje rznih vrsta cevi, a one su i podrška i nezaobilazan alat u torbi svakog dimničara. Ako se čišćenjem dimnjaka i cevi baviš i ti, kombinuj dužinu ručke, odnosno drške, što će doprineti lakšem, bržem i efikasnijem čišćenju odnosno četkanju raznih površina.

Od ostalih ručnih alata možeš da pronađeš tačkala, a pri izboru obrati pažnju na najbolji materijal, koji je navodno hrom-vanadijum, koji je dalje u celini kaljen. Špic ima indukciono kaljenje , dok je njegova dodatna prednost i njegova dodatno kaljena površinska zaštita. Među najbolja tačkala spadaju naravno oni napravljeni u skladu sa najvišim standardima, tako da pratite oznake pod tom kategorijom.

U ostale ručne alate spada i udarač za kožu. Ovo je posebno korisno u slučajevima kada želiš da svom kaišu dodaš novu rupicu, ili se narukvica za sat ne poklapaju sa širinom zgloba. Da se ne bi nepotrebno trošio novac za popravku ove vrste modnih dodataka, sa novim udaračem za kožu i ostalim ručnim alatom lako možeš da preuzmeš ulogu sajdžije, obućara ili kožara i nadalje da poslove obavljaš sam.

Prikaži više
1826 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka