Sušare

(214 proizvoda)

Ukoliko ne koristiš sudomašinu za pranje i održavanje posuđa, onda verovatno već imaš ili razmišljaš o nabavci sušača, koji je prilikom ručnog pranja posuđa i danas nezamenljiv. Nema ništa lakše od postavljanja opranih sudova na praktičan sušač, a kasnije ih oceđene i osušene spakuješ na svoje mesto. Zato: ukoliko nemaš svoj sušač ili je krajnje vreme da stari zameniš novim, proveri na šta sve treba da obratiš pažnju pre nego što se odlučiš za kupovinu .

Kod sušača se na prvom mestu preporučuje da se ustanovi njihova namena. Naime, na modernom širokom potrošačkom tržištu postoje sušači za pribor za jelo, kao i oni za posude i tegle. Pa tako bogata potrošačka ponuda omogućava i izbor materijala, među kojima dominiraju oni od plastike i metala. U svakom slučaju, skoncentriši se na masivnije sušače koji će ti omogućiti odgovarajuću nosivost i stabilnost, a pri tom da imaju dovoljno prostora da smestiš sve tvoje oprane sudove.

Da li je vreme da tvoja kuhinja ili trpezarija postanu bogatije za novi sušač za sudove? Potreban ti je prostor za pranje posuđa, oceđivanje većih posuda ili staklenih flaša? Svakako su najbolji oni univerzalni sušači koji omogućavaju sušenje svega i svačega. Najlakše ćeš izabrati idealan sušač šetajući kroz virtuelne prodavnice iz svoje fotelje. To ćeš uraditi tako što ćeš pregledati portal idealno.rs, gde ćeš pronaći široku ponudu raznih poznatih brendova, proizvođača, prodavaca i trgovačkih posrednika, među kojima ćeš sigurno pronaći onaj po svojim merama i željama.

Prikaži više
214 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka